احضار سفیر آلمان در تهران به وزارت امور خارجه ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند توافق اتحادیه اروپا بر سر اقدام علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند

سئول: باید هر اقدام تحریک‌آمیز کره شمالی را تلافی کنیم

رئیس‌جمهور کره جنوبی گفت باید اقدامات تحریک‌آمیز همسایه شمالی با واکنش تلافی‌جویانه همراه شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۲ - ۰۷ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 28
کد خبر: ۱۶۵۷۳۴

به گزارش راهبرد معاصر، در ادامه تنش‌های اخیر در شبه‌جزیره کره، خبرگزاری یونهاپ کره جنوبی گزارش داد یون سوک-یول رئیس‌جمهور این کشور چهارشنبه (۲۸ دسامبر) گفت که کره شمالی به دلیل تسلیحات اتمی‌اش منبع ترس نیست و باید اقدامات تحریک‌آمیزش با واکنش تلافی‌جویانه همراه شود. 

 

پیش‌تر، ارتش کره جنوبی به دلیل عدم موفقیت در سرنگون کردن پهپادهای کره شمالی که دوشنبه وارد حریم هوایی این کشور شدند، عذرخواهی کرد. به گزارش رویترز، سئول همچنین متعهد شد قابلیت‌های حمله ضد پهپادی را حفظ کند. 

 

یون سوک یول رئیس‌جمهور کره جنوبی هم گفته بود: حمله پهپادهای کره شمالی به حریم هوایی کره جنوبی نشان دهنده ناکافی بودن آمادگی نیروهای مسلح برای همه انواع تهدیدها بود. 

 

رسانه‌های شرق آسیا دوشنبه از ورود غیرقانونی هواپیماهای بدون سرنشین کره شمالی به حریم هوایی همسایه جنوبی آن خبر دادند. ستاد مشترک نیروهای مسلح کره جنوبی در بیانیه‌ای اعلام کرد که نیروهای این کشور به سمت «پهپادهای متجاوز پیونگ‌یانگ» آتش هشدار گشودند.

 

به نوشته خبرگزاری «یونهاپ»، در این بیانیه آمده بود که ارتش کره جنوبی همچنین چند فروند جنگنده و بالگرد تهاجمی برای رهگیری این هواپیماهای بدون سرنشین اعزام کرد.

 

شبکه تلویزیونی «نیوز-۱» این کشور نیز گزارش داد که «یکی از پهپادهای متجاوز، برای مدت کوتاهی در حریم آسمان سئول،‌ پایتخت کره جنوبی نیز پرواز کرد».

 

تنش‌زایی جدید کره شمالی با همسایه جنوبی خود در حالی است که روز جمعه نیز گارد ساحلی ژاپن اعلام کرده بود ارتش پیونگ‌یانگ دو فروند موشک بالستیک کوتاه‌برد به سمت دریای شرقی شلیک کرد./ فارس

ارسال نظر